Regisztrációs feltételek:

Rendelések:

On-line rendelésfelvételi szolgáltatásunk lehetőséget biztosít regisztrált felhasználóink számára, hogy kiszámítható módon jussanak pénzükhöz, akár pár nappal később is.
A kalkulálható hosszútávú működés biztosításához, felhasználónak garantálnia kell, hogy az általa megrendelt valuták átvételét. Ezen technikai részét a Holváltsak.hu biztosítja, de a tranzakció kimeneteléért, semmilyen felelőséggel nem tartozik.  

Klub Kártya:
A Holváltsak.hu virtuális Klub kártyához tartozó kedvezmények igénybevétele a regisztráció során kapott azonosító biztosítja, melynek elfogadóit a partnereink menüpontban lehet megtekinteni.

Használat:
A Holváltsak.hu mindent megtesz az oldalon található árfolyamok hitelességért. Ennek bizonyítására létrehoztuk az árfolyam garancia szolgáltatásunkat, amit a Holváltsak.hu szerződött partnerei biztosítanak az oldal látogatói számára. De még így is felmerülhetnek olyan technikai akadályok, amelyek okán a szolgáltatott információkért garanciát nem tudunk vállani, így  felelőséggel sem tartozunk hitelességükért!